DE DWERGONISCHE MIJL zaterdag 25 februari 2017

Op deze dag gaan we in Dwergonië in samenwerking met DAK Drunen en veel vrijwilligers sport en plezier aan elkaar koppelen. Middels een uitgezet parcours wordt er in Dwergonië 1 Engelse mijl gelopen, dat is een afstand van ca. 1.609 meter. Natuurlijk kan er ook gedweild worden langs de lijn. Volg de ontwikkelingen via www.dwergonie.nl of de facebookpagina van Dwergonië. Momenteel wordt er achter de schermen nog steeds druk gewerkt aan de organisatie van de Dwergonische Mijl.

De onderstaande presentatie geeft informatie over wat er te doen is tijdens de Dwergonische Mijl. In de presentatie kun je klikken op de links waarover je wat extra informatie zou willen lezen. Of kijk gewoon binnen een paar minuutjes de hele presentatie af.

Inschrijven:

De inschrijfformulieren kunnen retour naar secretaris@dwergonie.nl.

Vrijwilligerswerk tijdens de Dwergonische Mijl

Om van de Dwergonische Mijl een geslaagd evenement te kunnen maken, hebben we veel hulp nodig. Het is een evenement van en voor Dwergonië. Heb je zin om op zaterdag 25 februari een handje mee te helpen dan vinden wij dat meer dan fijn!

Klik hier om het overzicht van alle functies te bekijken die we nodig hebben. Er zit vast wel iets bij wat je wat lijkt! Heb je een functie gevonden die je graag zou willen uitvoeren of heb je nog net wat meer informatie nodig, stuur dan een mailtje naar mijl@dwergonie.nl