Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘t Groot Dwergonisch Mannenkoor: Viva Dwergonia

16 februari 2023 | 20:00

  

MEEZINGEN MET DE DWERGONISCH MANNEN IS WEER MOGELIJK. ZE ZIJN ER WEER!!!

Het heeft even geduurd in verband met corona, maar de mannen van Het Groot Dwergonisch Mannenkoor gaan op de donderdag voor carnaval 2023 weer vol voor een groots Dwergonisch muziekspektakel. Meezingen met dit roemruchte koor is vanaf hun eerste Oevertuure in 2007 niet meer weg te denken uit het Drunense carnaval. Viva Dwergonia 2023 wordt ook nu weer groots.

Aan de vooravond van carnaval, donderdagavond 16 februari, worden de juweeltjes van de Nederlandse muziek weer over het talrijke publiek uitgestrooid. En, zoals gebruikelijk, kan ook nu weer iedereen naar hartenlust zelf meezingen. De teksten worden duidelijk geprojecteerd. Je mond houden is geen optie. Plaats van handeling is de Vennezaal van de Voorste Venne.

De afgelopen maanden heeft Het Groot Dwergonisch Mannenkoor o.l.v. Ton van Baest meerdere keren met veel succes samengewerkt met andere muziekgezelschappen. Ook  op 16 februari zijn de mannen niet alleen. ’t Elshouts AkKOORdje o.l.v. Kitty Adriaanse hoefde niet lang na te denken om mee te doen met Viva Dwergonia 2023. Beide koren staan om beurten op het podium en aan het eind zingen ze uiteraard samen.

Viva Dwergonia 2023 is vooral bedoeld voor mensen die niet van carnaval houden, maar wel van een meezingfeestje. En voor iedereen die wel van carnaval houdt en niet vroeg genoeg kan beginnen! De vorige edities van het zingen met de mannen hebben bewezen dat dit heel goed samen kan gaan.

Omdat de meezingfeesten van het mannenkoor zeer regelmatig uitverkocht zijn, is aan te bevelen al tijdig de kaartjes te bestellen. Voor donderdagavond 16 februari zijn er 350 vrije zitplaatsen en 350 staanplaatsen aan statafels te koop. Vanaf donderdag 15 december te koop voor € 11,00 aan de kassa van De Voorste Venne of via www.devoorstevenne.nl

Kledingadvies carnavalesk light. De aanvang in de Vennezaal is 20.00 uur.

Gegevens

Datum:
16 februari 2023
Tijd:
20:00

Locatie

De Voorste Venne