raboclubkasfaebook2016

 

Want een steuntje in de rug is altijd welkom. Daarom vragen we jullie om Dwergonië, en daarmee het carnaval in Drunen, jullie stemmen te geven zodat we ook het komend Carnaval weer veel leuke (nieuwe) activiteiten kunnen organiseren of spullen kunnen repareren of vervangen waarbij dat hard nodig is.

Stemmen
Leden, die voor 1 september 2016, lid zijn geworden van Rabobank De Langstraat kunnen stemmen. Op 11 oktober wordt per post een unieke code toegestuurd waarmee leden hun stem kunnen uitbrengen op verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. De stemperiode loop van dinsdag 11 oktober tot en met dinsdag 21 oktober.
Wil je je stem(men) aan Dwergonië geven?
Graag! We staan op de site onder de naam (Stichting) KVD.

LET OP!
Alleen leden van de Rabobank De Langstraat mogen stemmen. Als je klant bent, dan ben je nog niet automatisch lid. Ben je nog geen lid, maar wel klant van de bank, dan kun je tot 1 september 2016 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het aanvragen van het lidmaatschap kun je doen via www.rabobank.nl/delangstraat, onder het kopje ‘voordelen van het lidmaatschap’.