Al vele jaren maken Dennis en Franki Münninghoff de omslagfoto van onze carnavalskrant D’n Dwergoniër. Op bijgaande foto zie je hen samen in actie met Prins Mies, zijn Adjudant en de Raad van XI voor het maken van het uiteindelijke plaatje. Het resultaat is te zien op de omslag van carnavalskrant.

Dennis en Franki Munninghoff dragen het Dwergonisch Carnaval een warm hart toe. Als je goed kijkt op de foto zie je dat onze Raad van XI nieuwe steken dragen. Deze steken zijn geschonken door Software Society uit Drunen.
Dennis en Franki zijn natuurlijk door de Raad van XI in de bloemetjes gezet voor deze mooie geste. Zodra de coronamaatregelen het toelaten en wij weer als carnavalsstichting naar buiten mogen treden zijn de nieuwe steken te bewonderen in Dwergonië.
Het thema van carnaval is dit jaar ‘Liefde Mee Moate’ en zeker in deze tijd is dat zeer belangrijk. Laten we hopen dat we op 11 november 2021 weer kunnen starten met een normaal carnavalsseizoen. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Ad Marisaël
Voorzitter Kommissie Vastenaovond Dwergonië