Al vele jaren zorgt Dennis Münninghoff er voor dat de carnavalskrant van Dwergonië wordt geïllustreerd met mooie foto’s van de Raad van XI en de statiefoto van de prins en zijn adjudant. Zo maakte Dennis statiefoto’s van de volgende koppels: Prins Sjaak I en Adjudant Hans, Prins Hans d’n Urste en Adjudant Adrie, Prins Bas d’n Urste en Adjudant Jurgen, Prins Peer d’n Urste en Adjudant Rolf en Prins Jurgen en Adjudant Patrick. Het is iedere keer weer een verrassing welk idee hij verzonnen heeft. De locaties zijn altijd in de kern Drunen en daar zitten hele mooie plekjes bij zoals; het oude gemeente-, huis, een atletiekbaan, de waterpomp in Giersbergen, een gezinsschommel in een speeltuin, de Klinkert, het koor in de Lambertuskerk, de theaterzaal tijdens de verbouwing van de Voorste Venne en nog veel meer.

Het lijkt allemaal makkelijk maar elf mannen die allemaal tegelijkertijd in de lens moeten kijken is toch wel moeilijk. Gelukkig heeft Dennis assistentie van Franki zodat ook dit probleem wordt getackeld. En dan is daar ook nog het weer als onzekere factor, in de tijd dat de foto wordt gemaakt is dat ook improviseren. Een leuke anekdote is in december 2018 bij het maken van een foto voor de Raad van XI in de Lambertuskerk. Dennis had bedacht om dit met een drone te doen, zodat hij een unieke positie had om een foto te maken van het koor waarop de raad had plaatsgenomen. Echter zit er een ringleiding in de kerk die het bijna onmogelijk maakt om te vliegen met een drone. Maar met veel kunst en letterlijk vliegwerk is het toch een heel mooie foto geworden die te zien was op de cover van de carnavalskrant D’n Dwergonier 2018.
Iedere carnaval reikt het dagelijks bestuur van Dwergonië een aantal pluimen uit aan mensen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor het Dwergonisch carnaval. Dennis is door het bestuur van Dwergonië onderscheiden met een Dwergonische pluim voor zijn carnavalesk elfjarig jubileum. Zijn foto’s zijn tijdens een expositie met carnaval te zien in de Voorste Venne in Drunen. Tevens is Dwergonië zeer verguld met de nieuwe hoofd-sponsor Software Society uit Drunen, waardoor carnaval 2019 met glans kan beginnen.