Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2de hands Carnavalskledingbeurs” in “Ons Café” te Drunen.

22 januari 2017 | 13:00 - 18:00

Het aftellen naar Carnaval 2017 is inmiddels begonnen en de voorbereidingen zijn weer in volle gang. Ook weer tijd om het juist carnavalspakske te zoeken waarin we ons tijdens deze dolle dagen willen gaan hullen. Dus hup, op naar die muffe zolder en sjouw die koffers en/of dozen maar weer naar beneden. Je hebt nog wel een aantal weken, maar het blijft zaak die koffers zo snel mogelijk door te spitten en een geschikte outfit te vinden voor het Carnavalsfeest. Want het zou toch zonde zijn als je er op het laatste moment achter komt dat je pakje niet meer past, of je het eigenlijk niet meer wilt dragen, of dat je gewoon toe bent aan iets anders.

Is dat laatste het geval dan biedt c.v. de Schuimhappers u de oplossing door op zondag 22 januari een “2e hands Carnavalskledingbeurs” te organiseren in “Ons Café” te Drunen. De deuren zijn open van 13.00 tot 18.00 uur voor iedereen die op zoek is naar een geschikt carnavalspakske, bijpassende accessoires of leuke attributen voor een schappelijk prijsje.

Wellicht heb je een overdosis aan carnavalsspullen, die je niet meer gaat dragen of gebruiken en weet je niet wat je ermee aan moet. Dan bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan deze “2e hands Carnavalskledingbeurs”, voor € 11,00 kun je een tafel/rek huren om zo je spullen aan de man te brengen, let wel vol = vol. Heb je hier geen zin in maar wil je wel van je overbodige carnavalskleding af, dan kun je deze, indien heel en schoon, doneren aan c.v. de Schuimhappers. Voor informatie kunt u een bericht sturen aan: hansvandegeer@kpnmail.nl of adrievanhalder@hetnet.nl
Wij zullen dan zsm contact met u opnemen om verdere afspraken te maken.

Tijdens deze middag wordt er voor de kinderen een aparte “Schminkhoek” ingericht waar zij zich gratis kunnen laten schminken en onze culinaire specialist zorgt voor een lekker bakje “Snert en roggebrood met spek”. Verder zullen we nog een oude (spel)traditie uit het stof halen en trachten we voor een stukje live muziek te zorgen om zo de middag een leuke en vooral gezellige invulling te geven.

c.v. de Schuimhappers

kledingbeurs-schuimhappers

 

 

Gegevens

Datum:
22 januari 2017
Tijd:
13:00 - 18:00
Evenement Categorie: