Dit jaar doen we het anders!

Wat doen we anders? We lopen anders!
Nee, niet hinkelend, zijwaarts, op handen en voeten of achteruit!
Misschien wel op je wenkbrauwen, je tandvlees of in de olie ….
En we hopen dat het zeker gesmeerd loopt, als een tierelier en op rolletjes.
Want …. de route van de grote optocht loopt anders. Opstellen en starten gebeurt in het centrum op en bij het Raadhuisplein. Vervolgens gaat de route exact andersom dan voorgaande jaren.
De optocht start om 13.00 uur en loopt als volgt:
Raadhuisplein, Stationsstraat, Burg. v.d. Heijdenstraat (langs Zandley en de Zeuve Lantaarns), Grotestraat, Raadhuisplein, Grotestraat (ontbinding van de optocht bij de Remise).

Aansluitend op het eindigen van de optocht vindt bij Partycentrum de Remise de prijsuitreiking plaats van zowel de publieks- en de vakjury! De diverse Dwergonische kapellen zijn die middag tijdens de prijsuitreiking aanwezig om de sfeer te verhogen met hun muzikale kunsten. De prijsuitreiking zullen respectievelijk om ca. 17.30 en 18.30 uur plaatsvinden.

Wat ook anders is, is dat ondernemers tijdens de optocht gelegenheid krijgen reclame te maken. Met een wagen, tuktuk, fiets etc. voorzien van een reclame-uiting kan men voorop, middenin, achteraan de optocht deelnemen. Wat hiervoor de voorwaarden zijn, kan worden opgevraagd bij het dagelijks bestuur van Dwergonië; secretaris@dwergonie.nl

We gaan in Dwergonië in 2018 een mooie optocht wegzetten, dat er veel mooie geluiden en woorden mogen klinken!

Inschrijfformulier grote optocht 2018

Veul groetekus van de werkgroep Grote Optocht!